طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو میگو با گشنیز و جعفری,کوکوی میگو با گشنیز و جعفری

مواد لازم

  • میگو : ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد بزرگ
  • گشنیز و پیازچه : ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • سیر : ۲ حبه
  • آرد ذرت : ۱ قاشق غذا خوری پر
  • روغن : برای سرخ کردن


طرز تهیه

میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می‌ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.


سپس به موادمان تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.

این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت ، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.

نکته: در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود ، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.


منبع: نمکستان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ