۳ پیمانه آب در کاسه بزرگی بریزید و برنج را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا برنج بهمدت ۲۰ دقیقه روی بیشترین دما بپزد سپس آن را در سبدی آبکش کنید.
بعد کره را در ظرف دیگری بریزید و موسیر و کشمش را به آن اضافه کنید و آن را ۲ دقیقه روی همان درجه ، تفت دهید. پس از آن قارچ را اضافه کرده و ۶ دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا برنج ، قارچ ، کشمش ، موسیر و جعفری را در کاسه بزرگی ریخته، با هم مخلوط کنید. سپس دلمهها را با این مواد بپیچید. مرحله بعدی ، آماده کردن سس است.
برای این کار کره را داخل ظرف گودی بریزید و ۳ دقیقه روی بالاترین دما حرارت دهید تا آب شود. پس از آن موسیر و آرد را اضافه کنید و ۴دقیقه روی همان قدرت حرارت دهید (در این فاصله مواد را چندبار هم بزنید).
حالا آب گوشت ، سرکه ، سیر ، ربگوجهفرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده ، ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید سپس دلمههای پیچیدهشده را در این سس بچینید و ۵ دقیقه روی حداکثر دما حرارت دهید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@