مواد لازم
کدوی کوچک : ۵۰۰ گرم
برنج نیم پز : نصف پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده : ۲عدد
پیاز رنده شده : ۱عدد
جعفری خرد شده : نصف پیمانه
پودر زیره : ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو : ۲/۱ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای چاشنی
آب ولرم : ۳ لیوان
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
کدوها را تمیز بشویید. سپس سر آنها را جدا کرده و آرام با نوک چاقو داخلشان را خالی کنید. برنج نیم پز را با گوجه فرنگی ریز شده، پیاز، جعفری، ادویه و آبلیمو مخلوط کرده و از مخلوط آماده شــده به اندازه کافی درون کدوها بریزید و سر کدوها را آرام بگذارید و آنها را در قابلمه بچینید. مواد چاشنی را با هم مخلوط کنید و کم کم از کنار قابلمه به دلمهها اضافه کنید و همین که به درجه جوش رسید، حرارت آن را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم ساعت بپزد. دقت کنید در آخر سس آن کمی غلیظ باشد و کدوها پخته باشد. در غیر این صورت کمی آب به آن اضافه کنید تا زمانی که کدو ها خوب پخته شوند.
منبع: نمکستان