مواد لازم برای طبخ دلمه مرغ و کرفس و قارچ برای 4 نفر
ژامبون گوساله : 4 ورقه ی بزرگ ، سینه ی درشت مرغ بدون استخوان : 4 عدد
مواد لازم داخل سینه مرغ
قارچ بزرگ : 125 گرم ، ساقه ی کرفس : 1 عدد ، خرده نان تازه : 15 گرم
مواد لازم برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری ، سس سویا : 1 قاشق سوپ خوری ، روغن مایع : 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دلمه مرغ و کرفس و قارچ
برای تهیه مخلفات داخل سینه ی مرغ ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید. در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید ، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید. دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید. سس گوجه فرنگی ، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید. سینه های مرغ را بر روی منقل به مدت 5 دقیقه کباب کنید. سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه همین کار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید
منبع: نمکستان