در این مقاله به خوردن آب نارگیل در دوران بارداری می پردازیم.
آب نارگیل یک نوشیدنی طبیعی و شیرین است که دارای املاح و ویتامین است و می تواند آب از دست رفته بدن را تامین کند. با هلوکوک همراه باشید.
- بله، نوشیدن آب نارگیل در حد اعتدال ، بی خطر است. نارگیل حاوی ویتامین ها و مواد معدنی طبیعی است. مصرف آب نارگیل در سه ماهه اول بارداری (بخوانید: غربالگری سه ماهه اول بارداری) به کمبود آب بدن ناشی از حالت تهوع کمک می کند.همچنین برای علائم شایع بارداری از جمله سوزش معده و یبوست مناسب است.
- می توانید آب نارگیل را هر زمان بنوشید، اما بهترین زمان صبح زود است. پس مصرف آن با معده خالی بهتر است، پس از آن الکترولیت ها و مواد مغذی می توانند به راحتی جذب شوند. مزایای تغذیه ای که در یک فنجان آب نارگیل وجود دارد عبارتند از:
در هنگام مصرف آب نارگیل تازه می توانید از مزایای آن بهره مند شوید:
در بارداری، میزان اسید اوریک باید در بدن طبیعی باشد. آب نارگیل دیورتیک است و به دلیل حضور پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی باعث افزایش ادرار می شود. این مواد سموم را از بین برده و به پاکسازی دستگاه ادرار کمک می کنند. بنابراین، عملکرد کلیه را بهبود می بخشند و مانع از تشکیل سنگ کلیه و عفونت می شود. همچنین از عفونت های دستگاه ادراری جلوگیری می کند، بنابراین احتمال زایمان زودرس را کاهش می دهد.
نیاز به الکترولیت ها در دوران بارداری افزایش می یابد، زیرا مشکلاتی مانند حالت تهوع و اسهال، آب بدن را دفع می کند. آب نارگیل تمام پنج الکترولیت ضروری را تامین می کند: مواد معدنی، سدیم، کلسیم، پتاسیم و فسفر، که بدن را تسکین می دهد و باعث افزایش انرژی می شوند. این الکترولیت ها باعث انتقال انرژی الکتریکی در بدن و کمک به عملکرد عضلات می شوند. آنها همچنین به حفظ سطح PH بدن و کنترل فشار خون کمک می کنند. همچنین دارای خواص خنک کننده هستند که از بیماری هایی مانند تب و استفراغ جلوگیری می کنند.
تغییرات هورمونی در دوران بارداری منجر به مشکلات متعددی مانند سوزش معده، یبوست و سوء هاضمه می شود. رژیم غذایی غنی از فیبر در آب نارگیل سیستم گوارش را تقویت می کند، هضم را بهبود می بخشد، سطوح pH را تنظیم می کند و مانع از یبوست می شود. آب نارگیل یک ملین کننده عالی است. این ماده متابولیسم را بهبود داده و بدن را سم زدایی می کند. آب نارگیل خنثی کننده اسید طبیعی است و از این رو مانع از سوزش معده می شود.
آب نارگیل غنی از ویتامین ها، مواد معدنی ضروری و آنتی اکسیدان ها است که سطح ایمنی بدن شما را افزایش می دهد و باعث مقاومت در برابر عفونت می شود. میشل لی یانگ در کتاب "دو درخت و دوازده میوه که زندگی شما را برای همیشه تغییر می دهد" می نویسد آب نارگیل حاوی از اسید لوریک است، اسید چرب با زنجیره ای متوسط که مسئول تولید مونولورین آنتی ویروس قوی است. لوریک اسید، اسیدی مقاوم است که باکتری ها و عفونت های مضر مانند آنفولانزا (آنفولانزا | علائم، درمان و واکسن آنفولانزا ) و HIV (آشنایی با ایدز، درمان و راه های انتقال ایدز ) را از بین می برد و باکتری های خوب را حفظ می کند.
سطح الکترولیت پایین موجب افزایش فشار خون می شود. آب نارگیل سطح پتاسیم، منیزیم و اسید لوریک را بهبود می بخشد که به تنظیم فشار خون کمک می کند. این ماده باعث بهبود کلسترول خوب و مبارزه با کلسترول بد می شود. ویتامین ها، پروتئین های ضروری و الکترولیت ها به کنترل قند خون ناشتا، سطح فشار خون و بهبود گردش خون کمک می کنند . یک لیوان آب نارگیل هر روز در سه ماهه آخر مفید است زیرا فشار خون را افزایش می دهد.
آب نارگیل بدون چربی و کم کالری است. همانطور که در بارداری بدن افزایش وزن دارد، آب نارگیل مانع از بین رفتن کلسترول بد می شود. این یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های قندی است و به سلامت مادر و رشد جنین کمک می کند.
آب نارگیل یک نوشیدنی طبیعی خوشمزه است. هیچ طعم دهنده یا عناصر مضر مصنوعی ندارد. این نوشیدنی برای شما و جنین در حال رشد بی خطر است زیرا هیچ یک از اجزای آن بر سلامت شما اثر منفی نمی گذارد.
آب نارگیل یک نوشیدنی طبیعی است که به افزایش انرژی پس از کم آبی بدن و خستگی کمک می کند. اگر منظم ورزش می کنید، می توانید آب نارگیل را به عنوان نوشیدنی انرژی زا انتخاب کنید. هیدراتاسیون همچنین باعث افزایش الاستیسیته پوست می شوند، بنابراین خطوطی که در اثر کشش در دوران بارداری ایجاد می شود را از بین می برد.
مصرف بیش از حد قند می تواند منجر به افزایش قند خون شود(دیابت حاملگی و راه های پیشگیری و درمان آن). آب نارگیل دارای قند کمتر از سایر نوشیدنی های انرژی زا است.
آب نارگیل همه مواد مغذی را برای مادر فراهم می کند که برای حفظ و بهبود سلامتی او ضروری است. بنابراین، سلامت، رشد و تغذیه مناسب نوزاد را تقویت می کند.
نوشیدن آب نارگیل باعث بهبود سلامت و محیط رشد جنین می شود. آب نارگیل به خصوص در سه ماهه سوم بارداری باعث افزایش سطح مایع آمنیوتیک (حجم مایع آمنیوتیک|رنگ مایع آمنیوتیک|درمان کاهش مایع آمنیوتیک ) و افزایش حجم و گردش خون می شود.
شواهدی وجود ندارد که ثابت کند آب نارگیل اثرات نامطلوبی بر بارداری دارد. به نظر می رسد مانند هر نوع میوه یا سبزی آب نارگیل نیز بی خطر است. اما دو چیز وجود دارد که باید در ذهن داشته باشید:
آب نارگیل حاوی مواد مغذی زیادی است. به همین دلیل به زنان باردار پیشنهاد می شود.
واقعیت: زنان باردار در مقادیر مناسب نیاز به مواد مغذی و مواد معدنی ضروری دارند. این یک افسانه قدیمی است که آب نارگیل به تمام نیازهای تغذیه کمک می کند. هیچ غذای منحصر به فردی وجود ندارد که همه مواد مغذی را داشته باشد. فقط یک ترکیب می تواند مواد غذایی مورد نیاز خود را در دوز مناسب ارائه دهد. تنها نوشیدن آب نارگیل تمام مواد مغذی را ارائه نمی دهد. بنابراین، آن را باید با مواد غذایی دیگر، میوه ها و سبزیجات مصرف کنید.
مصرف آب نارگیل در بارداری باعث ضخیم شدن موهای کودک شما می شود.
واقعیت: بین مصرف آب نارگیل و رشد مو در پوست سر نوزاد رابطه ای وجود ندارد.
نوشیدن آب نارگیل در بارداری، باعث شفافیت و زیبایی پوست نوزاد می شوند.
واقعیت: مصرف زیاد آب نارگیل پوست نوزاد را تغییر نمی دهد. پوست و سلامت کودک بستگی به عوامل بسیاری از جمله ژنتیک، تغذیه، سلامت والدین و غیره دارد.
1- تولید شیر مادر:
شیر نارگیل مایع غلیظ و شیری است که توسط خرد کردن گوشت نارگیل رنده شده به دست می آید. این ماده همچنین در بسیاری از غذاها، به ویژه در غذاهای آسیای جنوب شرقی، استفاده میشود. شیر نارگیل به افزایش سوخت و ساز بدن کمک میکند. این نوشیدنی کاملا بی خطر است مگر اینکه به آن حساسیت داشته باشید.
شیر نارگیل حاوی اسید لاوریک است که دارای چربی ضد باکتری و ضد ویروسی است و برای زنان باردار مفید است. طبق کتاب "روغن نارگیل و سیستم ایمنی" این نوع چربی به بهبود سیستم ایمنی کمک می کند. اسیدهای چرب با زنجیره طولانی، رگ های خونی را کاهش می دهند و هر گونه انسداد در قلب را کاهش می دهند، بنابراین وضعیت قلب نیز بهبود می یابد. مزایای دیگر عبارتند از:
توصیه می شود شیر نارگیل را در خانه تهیه کنید.
شیر نارگیلی که به طور مستقیم از نارگیل تازه گرفته شود حاوی حدود 450 کالری و 50 گرم چربی است. یک فنجان شیر نارگیل (تقریبا 240 گرم) دارای ارزش غذایی زیر است:
شیر نارگیل کنسرو شده در دوران بارداری مجاز است، اما باید مطمئن شوید که کنسور خورنده، زنگ زده، منقضی شده یا ذخیره شده در دمای ناامن نباشد. شیر نارگیل حاوی مقادیر قابل توجهی از چربی های اشباع شده، به عنوان مثال، 3 گرم در یک قاشق غذا خوری است. مصرف بیش از حد چربی اشباع شده باعث افزایش سطح کلسترول خوب و بد در بدن می شود (کاهش چربی خون با این 5 غذا). در مورد شیرهای کنسروی، باید از میزان مصرف آگاه باشید، زیرا نباید از نیاز روزانه خود تجاوز کند.علاوه بر موارد فوق، دلایل دیگری که نمی توانید شیر نارگیل کنسرو شده را انتخاب کنید عبارتند از:
این یک ماده شیمیایی است که معمولا در پوشش قوطی های مورد استفاده برای مواد غذایی بسته بندی شده استفاده می شود. BPA ممکن است به تدریج به مواد غذایی اسیدی، چربی و یا شور مانند شیر نارگیل، سبزیجات، گوجه فرنگی (مصرف گوجه فرنگی در بارداری ) و سوپ ها نفود کند. یک مطالعه نشان می دهد بین سطح BPA بالا در مادران و مشکلات عصبی رفتاری در نوزادان ارتباط وجود دارد.
گوار گام افزودنی در شیر نارگیل کنسرو شده است. این یک گالکتومنن، یک پلی ساکارید است. این ماده باعث گرفتگی شکم، سوء هاضمه، نفخ و اسهال می شود. در یک آزمایش بالینی، بیماران مبتلا به مسمومیت گوارش، در رژیم غذایی خود با استفاده از شیر نارگیل کنسرو شده بهبود یافتند.
این بیماری هضم است که با اختلال فروکتوز (قند ساده موجود در میوه ها، سبزیجات و عسل) در روده کوچک عمل می کند. افزایش سطح فروکتوز در روده باعث رشد بیش از حد باکتریایی می شود. بنابراین، جذب آب را به روده کاهش می دهد. زنان باردار مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) و سندرم روده تحریک پذیر (IBS) به شدت تحت تأثیر جذب فروکتوز قرار دارند. شیر نارگیل حاوی قند، از جمله فروکتوز است. بنابراین، نباید توسط افراد مبتلا به IBD و اختلالات IBS مصرف شود.
منبع: تک پزشک
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@