طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی مخصوص

مواد لازم برای طبخ دلمه کدوی ایتالیایی


کدوی کوچک سبز : 6 عدد ، پیاز خرد شده : 1 عدد متوسط ، گوشت چرخ کرده : 200 گرم ، فیله گوجه فرنگی : 4 عدد متوسط ، مغز نان تست : 8 عدد ، سیر خرد شده : 2 حبه ، اورگانو : 1 قاشق چایخوری ، رب : 1 قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل : به میزان لازم ، پنیر پیتزا : 2 پیمانه ، روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه دلمه کدوی ایتالیایی


ابتدا کدوها را شسته و به مدت 20 دقیقه در آب و نمک می جوشانیم ، سپس از وسط دو نیم کرده و داخل آن را خالی می کنیم و کنار می گذاریم

پیاز را تفت می دهیم با روغن زیتون و گوشت را اضافه می کنیم نمک و فلفل می زنیم

سیر را اضافه کرده و فیله گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و بعد اورکانو و رب را اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم

کف یک ظرف پیرکس را چرب می کنیم نیمه های کدو را می چینیم و داخل آنها را از مایه گوشتی پر می کنیم

سپس مغز نان تست را روی آن می ریزیم و در آخر پنیر را روی آن می پاشیم

و بعد دلمه ها را در فر 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت یا شماره 5 به مدت 35 دقیقه قرار دهید


منبع: نمکستان

تاکنون ۱ نظر برای این مطلب ثبت شده است .
زن روز ۲۵ دی ۹۸ | ۱۱:۰۴

ممنون مطلب خوبی بود

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ