هلو دارای ویتامین سی، آهن، فیبر و پتاسیم است. تمام این مواد مغذی برای زن باردار لازم و ضروری هستند و می توان آن را با خیالی راحت در دوران بارداری مصرف کرد و در واقع بسیار مفید می باشد.
ویتامین C به ویژه برای رشد مناسب جنین ضروری است و باعث داشتن دندان و استخوان های سالم می شود. فیبر غذایی در هلو، باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش در خانم های باردار می شود.
پتاسیم و آهن برای خانم های باردار ضروری و مفید است. نگرانی اصلی برای استفاده از هلو وجود دارد، آلودگی آفت کش ها است. با توجه به این نگرانی می توانید که هلوی ارگانیک مصرف کنید.
برای زنان باردار بسیار مهم است که بدانند هرچیزی را که مصرف می کنند دارای چه میزان از هر ماده ی شناخته شده است و از این رو در این پست ما جدول ارزش غذایی هلو را برای شما در ادامه آورده ایم:
جدول ارزش غذایی هلو | |
ماده موجود در هلو |
مقدار به گرم |
کالری | 59 |
کربوهیدرات | 14 |
چربی | 0.4 |
فیبر | 2.3 |
آهن | 2.3 |
منیزیم | 14 |
پتاسیم | 185 |
پروتئین | 1.4 |
ویتامین A | 489 IU |
ویتامین C | 10 |
IU: نماد یکای بین المللی می باشد.
با توجه به جدول ارزش غذایی هلو، حال باید بدانیم هرکدام از این مواد و ویتامین ها چه مقدار فایده برای مادران باردار دارد.
بیشتر زنان باردار مبتلا به کمبود آهن هستند، ویتامین C برای جذب آهن بسیار مهم است. ویتامین C همچنین برای تشکیل بافت جنین حیاتی و ضروری است و برای تشکیل استخوان ها، دندان ها، رگ های خونی نیاز ضروری می باشد.
محتوای بالای پتاسیم در هلو در بارداری مفید است.پتاسیم برای حفظ تعادل مایع مطلوب در بدن مادر و نوزاد ضروری است.
همچنین در مقابله با مسائل معمول بارداری، مانند:خستگی، گرفتگی و ورم بسیار مفید و تاثیر گذار است و باعث کاهش اضطراب، افسردگی و تغییرات خلقی در خانم های باردار میشود.
زنان باردار در معرض مشکلات دستگاه گوارشی مانند ، یبوست، سوء هاضمه و سایر مسائل مربوط به هضم قرار میگیرند.یک عدد هلوی 100 گرمی حاوی 5 گرم یا بیشتر فیبر رژیمی است.مصرف منظم هلو در دوران بارداری حرکت های رودهای خوب را حفظ میکند و یبوست و سوء هاضمه را کاهش می دهد.
فسفر برای حفظ قدرت و یکپارچگی استخوانها ضروری است و کمک میکند تا کودک استخوان های قوی داشته باشد.
یکی دیگر از مواد معدنی مهم برای زنان باردار منیزیم است که مانع از منقبض شدن زودرس رحم و همچنین جلوگیری از گرفتگی و یبوست میشود.
فولیک اسید در مراحل اول بارداری برای رشد مغز و استخوان جنین ضروری است. با 4 میکرو گرم فولیک اسید موجود در هلو، یکی از بهترین منابع را تامین کنید.
این ماده معدنی برای توسعه یک سیستم ایمنی قوی در مادر و نوزادش بسیار لازم و حیاتی است که در هلو به وفور یافت میشود.
مقدار بالای مواد مغذی و کالری کم هلو باعث کاهش چربی بیش از حد میشود.
علاوه بر مزایای متعدد مصرف هلو در دوران بارداری، زنان باردار باید میزان مصرف این میوه را تا حداکثر 500 گرم در روز محدود کنند. باید بیش از 2 هلو در روز مصرف نکنند تا این میزان توصیه شده را حفظ کنند.
منبع: تک پزشک
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@