نودل | 400 | گرم |
|
باقلا سبز | 1 | لیوان |
|
کره بادام زمینی | 1/2 | لیوان |
|
سرکه سیب | 2 | قاشق غذا خوری |
|
سویا سس | 1 | قاشق غذا خوری |
|
زنجبیل | 2 | قاشق غذا خوری |
|
روغن کنجد | 1 | قاشق چای خوری |
|
سس تند | 1 | قاشق چای خوری |
|
مرغ | 1 | لیوان |
|
خیار | 2 | عدد |
|
پیازچه | 1/2 | لیوان |
در قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است ابتدا نودل و باقلاها را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت 6 الی 7 دقیقه بجوشد و آبپز شود.
در ظرفی جداگانه کره بادام زمینی را بهمراه سرکه، روغن کنجد، سویا سس،سس تند و زنجبیل خرد شده و نمک با هم مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا سس یکنواخت شود.
نودل و باقلا را بعد از پخته شدن و آبکش کردن به سس اضافه کرده و همه ی مواد را به همراه خیار و پیازچه ریز خرد شده با هم به خوبی مخلوط می کنیم.
مرغهای پخته شده را ریش ریش کرده و در بشقابی که سالاد را سرو می کنیم روی مواد می ریزیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد سالاد را سرو می کنیم.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@