طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم

کاهو 1 بوته عدد
نان تست 4 عدد
روغن زیتون 1/2 پیمانه
نمک
به میزان لازم آبلیمو و فلفل
سینه مرغ 1 عدد
سرکه 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد پخته، یا 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
سس سویا
به میزان لازم در صورت دلخواه


طرز تهیه

عاشقان سالاد و رژیم گیر ها بیایید سالاد سزار میل کنید.
 
نان تستها را روغن زیتون مالیده و نمک و فلفل میزنیم و برای 10 تا 15 دقیقه در فر گذاشته و برشته میکنیم .سپس به قطعات کوچک خرد میکنیم .میتوان این کار را با کره و در ماهی تابه انجام داد.
 
تخم مرغ را 3 دقیقه در اب پخته و زرده انرا له میکنیم سپس با 2 قاشق غذاخوری ابلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط مینماییم و سرکه میزنیم. اگر تخم مرغ دوست ندارید و یا حساسیت دارید انرا حذف کنید.
 
میتوانید از رنده 2 حبه سیر در سس این سالاد استفاده کنید.
 
فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا پخته و برشته شود .و یا در فر گریل میکنیم.
 
حالا کاهو خردشده درشت و تست ها و فیله و سس را کامل با هم مخلوط میکنیم.
 
و در آخر در صورت تمایل روی سالاد سزار سس سویا میریزیم و با گوجه کوچک و رنده تخم مرغ و یا با پنیرلیقوان تزیین میکنیم.
 
هر جا از سس سویا استفاده کردید در مصرف نمک احتیاط کنید چون سس سویا کمی شور است.
 
در بعضی مناظق سالاد سزار را با فیله ماهی هم سرو میکنند.


منبع: باماکوک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ