آبغوره (به انگلیسی: Sour Grape Juice) از دانههای نارس انگور تهیه میشود و همانند انگور، در پیشگیری و درمان بیماریها بسیار موثر است. علاوه بر مصارف درمانی، آبغوره برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها و تهیه ترشی کاربرد دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خواص آبغوره در درمان بیماریها با هلوکوک همراه باشید.
آبغوره خواص زیادی دارد که کاهش صفرا، تقویت معده، درمان درد سیاتیک و پادرد، کاهش کلسترول و فشار خون و کاهش درد روماتیسم از فواید مصرف آبغوره می باشد.
اما زیادهروی در مصرف آبغوره برای زنان باردار، افراد با مزاج سرد و دارای مشکلات معده مضر است.
برخی خواص درمانی آبغوره عبارت است از:
آب انگور نارس یا آبغوره میزان زیادی آنتی اکسیدان است که آنتی اکسیدان قویترین ماده برای مبارزه با رادیکالهای آزاد است که سبب بروز و رشد سرطان می شوند.
از این رو نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان ایفا میکند.
تقویت معده، کمک به هضم غذا و عملکرد بهتر دستگاه گوارش از مهمترین خواص آبغوره است و مصرف آن به صوت ناشتا، به دفع کرم روده کمک میکند.
از دیگر خواص آبغوره کمک به درمان و تسکین درد سیاتیک، دردکمر و پادرد است. همچنین مصرف آن برای افراد مبتلا به روماتیسم مفید میباشد.
آبغوره به تسکین سردردهای ناشی از غلبه صفرا، سردردهای کهنه و مزمن کمک میکند. به این منظور دستمالی را در آبغوره تر نموده و بر روی پیشانی خود قرار دهید.
نتایج تحقیقات بر روی افرادی که از آبغوره بهطور مداوم استفاده کردهاند، نشان داد: که رسوبات کلسیمی و چربی در دیوارههای رگهایشان کمتر شده است.
یکی از شناخته شدهترین خواص آبغوره، کمک به کاهش وزن و لاغری است. مداومت در خوردن آبغوره، صبحها به صورت ناشتا بدن را لاغر و چربی دور شکم را آب میکند.
از منظر طب سنتی که برای مواد غذایی طبع قائل است، طبع آبغوره سرد و خشک (سوداوی) به حساب می آید و از این رو مصرف بیش از اندازه ی آن برای افراد سردمزاج می تواند مضر باشید.
به این منظور توصیه میشود، روزانه یک قاشق مرباخوری آبغوره و در چند روز متوالی مصرف شود.
ذکر این نکته ضروری است که برای استفاده از رژیم غذایی حاوی آبغوره، لازم است در طول مصرف از خوردن غذاهای سنگین اجتناب شود.
منبع: تک پزشک
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@