۱-توت فرنگی ها را تمیز بشورید، سپس آنها را در قطعات نیم سانیمتری خرد کنید. نصف توت فرنگی های خرد شده را در مخلوط کن بریزید تا پوره شود. سپس هر دو توت فرنگی خرد شده و پوره شده را کنار بگذارید.
۲-خامه، شیر و شکر را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و آنقدر بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود. آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف بزرگتری بریزید، پوره ی توت فرنگی را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. مخلوط را با یک پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
۳-درحالیکه مخلوط خامه درحال سرد شدن است، توت فرنگی های خرد شده ی باقیمانده را به قطعات کوچکتری برش کنید تا با مخلوط خامه میکس کنیم. مخلوط خامه ی سرد شده رادر بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعمل کارخانه، از آن استفاده کنید. در انتهای فرایند توت فرنگی های خرد شده را با آن مخلوط کنید. بستنی را به یک ظرف- غیرقابل نفوذ هوا- انتقال دهید و برای حداقل ۲ ساعت قبل از سرو در فریزر بگذارید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@