فیله کباب یکی از انواع کباب های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این کباب خوشمزه با فیله گوساله و گوسفند تهیه می شود و به دلیل اینکه گوشت مدت طولانی در سسی مخصوص استراحت می کند طعم بسیار لذیذی دارد.
برای تهیه فیله کباب مجلسی ابتدا فیله را بشویید و به صورت تکه ای ( مانند کباب چنجه ) خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید و فیله خرد شده را داخل آن بریزید. در ادامه پیاز را به صورت ساطوری خرد کنید و به کاسه حاوی فیله ها اضافه کنید.
در مرحله بعدی روغن زیتون را به همراه سس سویا و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. بهتر است از فلفل سیاه نیم کوب برای طعم دادن به فیله ها استفاده کنید. در مرحله بعدی تمام مواد را با دست مخلوط کنید تا یکدست شوند.
و تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند. پس از اینکه مخلوط کردن مواد با گوشت تمام شد یک سلفون روی کاسه بکشید و آنرا به مدت حداقل ۶ ساعت و حداکثر ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند و طعم دار شود.
پس از گذشت این زمان فیله ها را از یخچال خارج کنید. نکته مهم در این مرحله این است که تمام پیازهای چسبیده شده به گوشت را با دقت جدا کنید ، در ادامه فیله ها را به صورت یکدست به سیخ بکشید و کنار بگذارید.
در مرحله بعدی منقل ذغال را آماده کنید و توجه داشته باشید که حتما زمانی که سیخ ها را روی منقل می چینید ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا خام بودن ذغال ها باعث می شود کباب شما بوی دود بگیرد.
علاوه بر این دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای سلامتی مضر است. سیخ ها روی حرارت قرار دهید و با مقداری کره فیله ها را در مدت کباب کردن چرب کنید تا خشک نشوند. گوجه فرنگی ها و فلفل ها را هم در کنار فیله ها کباب کنید و به همراه نان یا برنج زعفرانی سرو کنید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@