ماهی کباب بندری یکی از انواع کباب های خوشمزه و مفید ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. ماهی کباب یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که علاوه بر طعم فوق العاده خوبش برای بدن نیز مفید است.
برای تهیه ماهی کباب ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و روغن مایع را به همراه زعفران دم کرده ، آبلیموی تازه ، نمک و فلفل قرمز داخل آن بریزید. پیازها را به صورت خیلی ریز رنده کنید تا آبشان کاملا خارج شود سپس آب پیاز را بگیرید و به ظرف حاوی روغن مایع اضافه کنید.
مواد داخل ظرف را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس ماهی را پس از تمیز کردن به طور کامل خشک کنید و به ظرف حاوی مواد اضافه کنید. به آرامی مواد را مخلوط کنید تا به تمام نقاط ماهی برسند و ماهی را طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب ظرف را بگذارید و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ماهی علاوه بر اینکه کمی استراحت کند به طور کامل طعم دار شود. پس از گذشت یک ساعت ماهی را از یخچال خارج کنید.
توصیه می کنیم ماهی کباب را روی ذغال تهیه کنید برای این منظور منقل خود را آماده کنید و توجه داشته باشید که ذغال ها به طور کامل روشن شده باشند چون ذغال های خام علاوه بر زیانی که برای بدن دارند روی طعم ماهی نیز تاثیر منفی می گذارند.
پس از اینکه ذغال ها آماده شد قطعات ماهی را بین توری مخصوص قرار دهید و روی منتقل بگذارید تا کباب شوند. در این مرحله می توانید کمی کره هم روی ماهی ها بمالید تا خشک نشوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@