جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
در این روش گوشت مرغ با موادی مانند پیاز ، ماست پر چرب ، تخم گشنیز ، پودر پاپریکا ، روغن زیتون و لیمو ترش طعم دار می شود. برای طلایی شدن رنگ جوجه کباب لاری از زعفران دم کرده یا رنگ غذا استفاده می شود.
برای تهیه جوجه کباب لاری خانگی ابتدا مرغ را پاک کنید و به اندازه جوجه کبابی خرد کنید. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید سپس پیاز ها را به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید و داخل کاسه بریزید. در ادامه آب لیمو ترش ها را بگیرید و به کاسه اضافه کنید .
در صورتی که لیمو ترش ندارید از آبلیمو استفاده کنید. در مرحله بعد تخم گشنیزها را خرد کنید سپس به همراه روغن زیتون ، ماست ، زعفران دم کرده ، پاپریکا ، فلفل قرمز و مقداری نمک به کاسه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید سپس گوشت مرغ را اضافه کنید و به خوبی مواد را با دست زیر و رو کنید تا مواد به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند. در مرحله بعدی یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ استراحت کند و طعم دار شود.
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کنید و قبل از سیخ کردن مرغ ، خرده های پیاز را از روی قطعات مرغ جدا کنید. در ادامه جوجه ها را سیخ کنید. پس از اینکه سیخ کردن جوجه ها به اتمام رسید منقل را آماده کنید.
برای اینکه سیخ ها را روی منقل بچینید حتما باید ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام به دلیل وجود دی اکسید کربن برای سلامتی مضر هستند. قبل از قرار دادن سیخ ها روی منقل نمک جوجه ها را تست کنید و در صورت نیاز کمی نمک بزنید. سپس سیخ ها را روی منقل بچینید و به صورت متداوم آنها را بچرخانید تا به صورت یکدست کباب شوند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد آنرا به همراه برنج یا نان ، فلفل کبابی و گوجه کبابی سرو کنید.
در صورتی که می خواهید جوجه کباب لاری را به صورت جوجه کباب تابه ای در ماهیتابه تهیه کنید کافیست جوجه ها را در سیخ چوبی قرار دهید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آنرا با روغن کمی چرب کنید سپس جوجه ها را در آن بچینید تا سرخ شوند.
به هیچ وجه پیاز را به صورت ریز یا رنده شده به مواد اضافه نکنید زیرا این کار باعث می شود هنگام کباب کردن جوجه ها قطعات ریز پیاز سریع بسوزند و طعم جوجه کباب را خراب کنند. به همین دلیل حتما پیازها را به صورت خلالی یا حلقه ای درشت خرد کنید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@