کباب ماهی شیر یکی از انواع کباب های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. گوشت ماهی شیر بسیار ترد و لذیذ است به همین جهت یکی از بهترین ماهی ها برای کباب کردن است.
ماهی شیر علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد و در میان مردم جنوب کشور به عنوان یک ماهی ممتاز شناخته می شود ، برای بدن نیز بسیار مفید است. این ماهی حاوی مقادیر غنی از فسفر و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
برای تهیه کباب شیر ماهی ابتدا پیاز را با رنده خیلی ریز رنده کنید تا آب آن به طور کامل خارج شود سپس آب پیاز را بگیرید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه روغن زیتون را به همراه ماست پر چرب ، زعفران دم کرده ، گشنیز خرد شده ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس ماهی را پس از تمیز کردن و شست و شو به صورت فیله ای خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست به خوبی زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های ماهی برسند و آنرا طعم دار کنند.
پس از اینکه مخلوط کردن مواد به اتمام رسید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان ماهی را از یخچال خارج کنید و برای کباب کردن آماده کنید.
این ماهی خوشمزه را می توان به دو روش ذغالی و تابه ای تهیه کنید. برای تهیه ماهی کباب ذغالی ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید که ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند سپس ماهی را بین توری قرار دهید و روی ذغال کباب کنید.
در صورتی که می خواهید ماهی کباب را به صورت تابه ای تهیه کنید کافیست مقدار کمی روغن مایع در یک تابه مناسب بریزید ، در حدی که فقط چرب شود. در ادامه تابه را روی حرارت قرار دهید سپس ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت بسیار ملایم سرخ شود.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@