طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون , کباب ماهی اوزن برون , استروژن کبابی , کباب ماهی استروژن

کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این کباب خوش طعم به دلیل وجود گوشت ماهی اوزن برون علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است برای بدن نیز مفید است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی اوزن تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ماهی اوزن تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم کباب ماهی اوزن

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • ماهی اوزن برون ۸۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش و جعفری برای تزیین
  • زعفران دم کرده به اندازه دلخواه
  • آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون

برای تهیه کباب ماهی اوزن برون باید از ماهی استخوان درشت استفاده کنید. برای شروع پوست ماهی را جدا کنید و استخوان های آنرا خارج کنید سپس ماهی را به صورت فیله خرد کنید. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب کنید و ماهی خرد شده را درون آن بریزید.

در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید تا آبشان به طور کامل خارج شود سپس آب پیازها را به ظرف حاوی ماهی اضافه کنید. در ادامه آبلیمو را به همراه روغن مایع ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه کنید.


مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسند و آنرا طعم دار کنند. پس از اینکه مخلوط کردن مواد به اتمام رسید درب ظرف را بگذارید و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت تکه های مربع شکل خرد کنید و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاد کنید. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.

کباب ماهی اوزن برون را به دو روش تابه ای و ذغالی می توانید آماده کنید. در صورتی که می خواهید ماهی کباب را در تابه درست کنید باید از سیخ های چوبی برای سیخ کردن ماهی استفاده کنید و در صورتی که می خواهید ماهی کباب ذغالی تهیه کنید از توری یا سیخ فلزی استفاده کنید.


برای درست کردن ماهی کباب در تابه مقداری کمی روغن در یک تابه بریزید در حدی که فقط تابه چرب شود سپس سیخ های چوبی را داخل تابه بچینید و اجازه دهید ماهی ها با حرارت ملایم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت ماهی ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

برای تهیه ماهی کباب با ذغال ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند سپس سیخ ها یا توری را روی منقل قرار دهید تا ماهی کباب شود. در پایان ماهی کباب را با لیمو ترش و جعفری تزیین کنید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ