نان های سبوس دار بهتر است یا نان های سفید؟

خواص نان سبوس دار سه برابر نانهای سفید است

مشاور امور بانوان و خانواده سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: نان سفید مناسب خوردن نیست، ارزش غذایی و خواص نان سبوس دار سه برابر نانهای سفید است.

به گزارش هلوکوک، فرنیا تورانی عصر چهارشنبه در حاشیه تور صنعتی بانوان مشاور ادارات استان با انتقاد از نان سفید که سبوس آن گرفته شده است گفت: نانی خوب است که تیره تر و با آرد سبوس دار تهیه شده باشد.

وی تصریح کرد: مصرف نان سبوس دار نه تنها مانع جذب سریع قند و چربی به خون می شود بلکه خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را 40 درصد کاهش می دهد.

تورانی ارزش غذایی و خواص نان سبوس دار را سه برابر نانهای سفید دانست و گفت: نان های تیره تر و پر فیبر می تواند نقش موثری در تامین سلامت شهروندان داشته باشد.

وی کاهش چربی خون،تامین فیبر مورد نیاز بدن (روزانه 30 گرم)، پیشگیری از چاقی و سرطان و بیماری های قلبی و دیابتی را از دیگر مزایای استفاده از نان سبوس دار دانست.

در این تور یک روزه از خط تولید واحد تولیدی نان به شیوه صنعتی امیر نان غیار در شهرک صنعتی تشبندان محمودآباد و فرآورده های گوشتی کاله آمل بازدید به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!

کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@

این وبلاگ را دنبال کنید

سایت های مفید

تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ